Vacature junior consultant (fulltime of parttime)

28 maart 2019
Nieuws

Vacature junior consultant (fulltime of parttime)

Ben jij op zoek naar een uitdagende eerste baan, of heb je na je studie al werkervaring opgedaan?

Wil jij werken in een ervaren, loyaal en divers team? Wil jij alle kneepjes van het vak van adviseur leren kennen en werken met een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid? Kun je er tegen als jouw advies morgen in de krant staat?

Solliciteer dan bij Drijver en Partners!

Drijver en Partners is een gespecialiseerd management- en adviesbureau, dat sinds 1988 een stevige marktpositie heeft verworven. Wij adviseren en begeleiden voornamelijk gemeenten op het terrein van sport, recreatie, welzijn en cultuur.

Daarbij gaat het vaak om de wijze waarop maatschappelijke voorzieningen worden beheerd en geëxploiteerd. Maar ook over de haalbaarheid van een nieuw theater of juist de sluiting van een zwembad. Dat betekent dat onze projecten vaak hoog op de politieke agenda staan.

Functie
Zwembaden, theaters, sportcomplexen, musea, zorginstellingen en dierentuinen: stuk voor stuk maatschappelijke voorzieningen, die veelal met publiek geld worden betaald. Aan jou de taak om te helpen te zoeken naar een optimaal evenwicht tussen maatschappelijk en financieel rendement.

Je werkt in een enthousiast team van betrokken adviseurs en managers. Vanaf het eerste moment ondersteun je de projectleiders bij een breed scala aan adviesopdrachten en word je ingezet bij onderzoeken die er toe doen.

Profiel
Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?

Dan ben je een gedreven en ondernemende professional met een scherp analytisch vermogen. Je weet op niveau te communiceren en contacten te onderhouden. Je combineert een duidelijke eigen mening soepel met een klantgerichte instelling. Je bent leergierig en in staat je snel zaken eigen te maken en te groeien in je functie. Je bent net afgestudeerd of je hebt al werkervaring opgedaan, liefst in een relevante functie.

Tevens beschik je over:
• een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• een afgeronde relevante HBO- of WO-opleiding (bijvoorbeeld Bestuurskunde of Bedrijfskunde).

Interesse?
Stuur jouw sollicitatiebrief met CV naar info@drijver-en-partners.nl, onder vermelding van ‘vacature consultant’. Schriftelijk solliciteren kan ook:
Drijver en Partners
Kelvinring 54
2952BG Alblasserdam


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Janneke Rijksen: 010 211 21 21.

Overig nieuws