Nieuws

Opdracht voor de gemeente Rucphen gaat de volgende fase in! 

24 juni 2022
Opdracht voor de gemeente Rucphen gaat de volgende fase in! 

In september 2020 heeft de gemeenteraad van de gemeente Rucphen besloten om een nieuw zwembad te bouwen. De ingebruikname van het zwembad staat gepland in januari 2023. Voor de exploitatie van het zwembad wil de gemeente een gemeentelijke BV oprichten. 

Dit voorjaar heeft Drijver en Partners onderzocht of het oprichten van een gemeentelijk BV haalbaar is. Op basis van het onderzoek en advies heeft het College van B&W besloten om voor beheer en exploitatie van het nieuwe zwembad, Accommodatiebedrijf Rucphen BV op te richten. 
Om dit in gang te zetten hebben we samen met de gemeente een uitvoeringsplan opgesteld dat voorziet in de inregelings- en inrichtingsaspecten voor de BV, de overname van mensen en materialen en de opstart van de nieuwe exploitatie en accommodatie.

In de rol van kwartiermaker gaan we nu van start met de feitelijke uitvoering van dit plan. Op verzoek van de gemeente gaat de kwartiermaker ook tijdelijk de rol van directeur-bestuurder vervullen, totdat de functie van directeur-bestuurder is ingevuld.

Overig nieuws