Gemeente Duiven

Onderhandelings­traject en second opinion zwemschool Akwaak

De gemeente Duiven is eigenaar van nieuwbouwcomplex DE OGTENT (nieuwe CCOG) met onder andere, een bibliotheek, zwembad, kinderopvang, winkels en horeca. Het zwembad is gelegen op de 2e verdieping van het complex en wordt geëxploiteerd door Akwaak Duiven.

Akwaak Zwemschool Duiven maakt onderdeel uit van Akwaak Zwemscholen en verzorgt sinds september 2015 zwemlessen in het zwembad DE OGTENT. Er worden zwemlessen voor het A-, B en C-diploma gegeven. Daarnaast bieden ze ook diverse doelgroep-activiteiten aan. Akwaak biedt voor iedere leeftijd een activiteit of programma aan in het zwembad.

De gemeente wil graag weten of de vastgestelde huur passend is bij de exploitatiemogelijkheden en of het zwembad efficiënt wordt geëxploiteerd. Zij is hierover in gesprek met de exploitant en deze heeft een vernieuwd exploitatievoorstel gedaan. De gemeente Duiven heeft Drijver en Partners verzocht om daartoe een analyse van de exploitatie uit te voeren en een second opinion te geven op het huurvoorstel van Akwaak Duiven.

Plaats
Gemeente Duiven

Vakgebieden

    Diensten